Loading...
Etusivu| Käyttöehdot

Käyttöehdot

Käyttämällä TÄTÄ VERKKOSIVUSTOA sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja ("Käyttöehdot"). Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin käyttöehtoihin milloin tahansa. Aina kun vierailet TÄLLÄ VERKKOSIVUSTOLLA , tarkista nämä käyttöehdot varmistaaksesi, että ymmärrät kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot.

 

MITÄ NÄMÄ EHDOT KATTAVAT

Nämä käyttöehdot kattavat TÄMÄN VERKKOSIVUSTON käytön sekä TÄMÄN VERKKOSIVUSTON kautta saatavilla olevien palveluiden, ohjelmistojen, sovellusten, sisällön ja tietosyötteiden kokoelman ("Palvelut"). Voimme päivittää ja muuttaa palveluitamme ajoittain, voimme keskeyttää tai peruuttaa tai rajoittaa kaikkien tai joidenkin palveluidemme saatavuutta milloin tahansa, emmekä takaa, että Palvelumme tai niiden sisältö aina olla saatavilla tai keskeytyksettä. Käyttämällä palveluitamme vahvistat, että hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

 

MUUT EHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot hyväksyt myös ehdot, joilla käsittelemme sinulta keräämiämme henkilötietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti, ja takaat, että kaikki meille tällaista käsittelyä varten antamasi henkilötiedot ovat tarkkoja. Lisäksi tekemällä tilauksen TÄLLÄ VERKKOSIVUSTOLLA hyväksyt myyntiehtomme, jotka koskevat erikseen kaikkia tekemiäsi ostoksia.

 

TILIN TIETOJEN SUOJAUS

Jos sinulle annetaan mahdollisuus luoda ja hallita käyttäjätili TÄLLÄ VERKKOSIVUSTOLLA ja valitset, luot tai sinulle annetaan salasana osana käyttäjätilin luomista ja hallintaa TÄLLÄ VERKKOSIVUSTOLLA , sinun on käsiteltävä näitä tietoja luottamuksellisina. Meillä on oikeus poistaa käytöstä mikä tahansa käyttäjätili tai salasana, riippumatta siitä, oletko valinnut tai annamme meille, milloin tahansa, jos et ole meidän kohtuullisen mielestämme noudattanut jotakin näiden käyttöehtojen ehtoja.

 

TÄMÄN VERKKOSIVUSTON SISÄLLÖN KÄYTTÖ

Palveluiden kautta sinulle tarjottava sisältö on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi. Sen ei ole tarkoitus olla neuvoja, joihin sinun pitäisi luottaa. Sinun on hankittava ammatti- tai asiantuntijaneuvoja ennen kuin ryhdyt toimiin tai pidättäydyt toimista, jotka perustuvat sinulle Palveluiden kautta saataviin sisältöön. Vaikka pyrimmekin kohtuullisin keinoin päivittämään Palveluita koskevat tiedot, emme anna nimenomaisia tai epäsuoria takuita, takuita tai takuita siitä, että Palveluissa oleva tai sen kautta saatavilla oleva sisältö on tarkkaa, täydellistä tai ajan tasalla.

 

LINKIT MUILLE VERKKOSIVUILLE

Jos Palvelumme sisältävät linkkejä muille kolmansien osapuolten tarjoamille sivustoille ja resursseille, nämä linkit on tarkoitettu vain tiedoksi. Tällaisia linkkejä ei pidä tulkita hyväksymiksemme linkitetyille verkkosivustoille tai tiedoille, joita saatat saada niiltä. Emme voi hallita näiden sivustojen tai resurssien sisältöä.

 

KUKA VOI KÄYTTÄÄ PALVELUJAMME

Vain 18 vuotta täyttäneet kuluttajat voivat käyttää Palveluitamme ja vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Sitoudut olemaan käyttämättä Palveluitamme mihinkään kaupallisiin tai liiketoimintatarkoituksiin, emmekä ole vastuussa sinulle mistään voiton menetyksestä, liiketoiminnan menetyksestä, liiketoiminnan keskeytymisestä tai liiketoimintamahdollisuuksien menetyksestä. Emme sulje pois tai rajoita millään tavalla vastuutamme sinua kohtaan siinä määrin kuin se olisi lainvastaista. Tämä sisältää vastuun kuolemasta tai henkilövahingosta, joka johtuu laiminlyönnistämme tai työntekijöidemme, edustajiemme tai alihankkijoidemme laiminlyönnistä sekä petoksesta tai vilpillisestä harhaanjohtamisesta. Vastuulle, joka syntyy tuotteiden toimittamisesta sinulle, sovelletaan erilaisia vastuun rajoituksia ja poissulkemisia, jotka on määritelty myyntiehdoissamme.

 

VIRUKSET

Emme takaa, että Palvelumme ovat turvallisia tai vapaita vioista tai viruksista. Olet vastuussa tietotekniikkasi, tietokoneohjelmiesi ja alustasi konfiguroimisesta Palveluihimme pääsyä varten. Sinun tulee käyttää omaa virustorjuntaohjelmistoasi. Et saa käyttää Palveluitamme väärin ottamalla tietoisesti käyttöön viruksia, troijalaisia, matoja, logiikkapommeja tai muuta materiaalia, joka on haitallista tai teknisesti haitallista. Et saa yrittää saada luvatta pääsyä Palveluihimme, palvelimille, joille Palvelumme on tallennettu, tai mihinkään Palveluihimme yhdistettyyn palvelimeen, tietokoneeseen tai tietokantaan. Et saa hyökätä palveluihimme palvelunestohyökkäyksen tai hajautetun palvelunestohyökkäyksen kautta. Ilmoitamme tällaisista loukkauksista asianomaisille lainvalvontaviranomaisille ja teemme yhteistyötä näiden viranomaisten kanssa paljastamalla henkilöllisyytesi heille. Tällaisen rikkomuksen sattuessa oikeutesi käyttää palveluitamme lakkaa välittömästi.

 

LINKITTÄMINEN PALVELUIMME

Voit linkittää Palveluihimme edellyttäen, että teet sen reilulla ja laillisella tavalla etkä vahingoita mainettamme tai käytä sitä hyväksesi. Et saa luoda linkkiä sellaisella tavalla, joka viittaa minkäänlaiseen yhdistymiseemme, hyväksyntään tai hyväksyntään, jos sellaista ei ole. Pidätämme oikeuden peruuttaa linkityslupa ilman erillistä ilmoitusta.

 

TOIMIVALTA JA LUOPUMINEN

KAIKKIA NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN SOVELTAMISESSA SISÄLLYTETTÄVÄT VAATIMUKSET JA RIITA-ASIAT EIVÄT VOI OLLA TUTKIMUKSEN PERUSTEELLA, JA NIITÄ ON VAIN YKSITTÄISPERUSTEESSA. SELVYKSEN VUOKSI, USEAMMAN KUIN YHDEN HENKILÖN TAI YHTEISÖN VAATIMUKSIA EI VOI ASIAKSI YHTEISESTI TAI YHDISTETTÄ MUIDEN IHMISTEN TAI YHTEISÖJEN KANSSA.